ERMENEKLİ İŞADAMI HASAN KALAN'DAN REKTÖR AKGÜL’E ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Ermenekli İşadamı Hasan Kalan ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Ermenek'te lise ve öğrenci yurtları inşa eden TBMM Üstün Hizmet ödülü sahibi Hasan Kalan, ziyarette Rektör Akgül'e eğitim-öğretim projelerinden ve yükseköğrenime ilişkin hedeflerinden söz etti. Hayırsever İşadamı Kalan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin Ermenek'teki altyapı hizmetlerini tamamlaması noktasında elinden gelen yardımı yapma sözü vererek "Evlatlarımızın eğitim-öğretimlerini zorluk çekmeden kendi yörelerinde yapabilmesi en büyük temennimizdir." dedi.

Rektör Akgül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hasan Kalan'ın Ermenek'e yaptığı hizmetlerin pek çok gencin hayatına dokunan nitelikte örnek işler olduğunu belirtti. Eğitim-öğretime yapılan yatırımın nesiller boyu süren etkisi olduğunu söyleyen Rektör Akgül, "Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi olarak gençlerimizin ideallerini gerçekleştirebilmeleri ve en iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz ve bu konuda gereken her türlü adımı atmaya hazırız." dedi.