REKTÖR AKGÜL’DEN SARAY HOLDİNG’E ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ’a iade-i ziyarette bulundu.

Firma hakkında Rektör Akgül’e bilgi veren Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Akgül’e teşekkür etti.

Rektör Akgül de Saray Holding’in Karaman ve Türkiye açısından önemli bir değer olduğunu belirterek firmanın ilimiz ve ülkemiz adına gerçekleştirdiği faaliyetlerin devamı için Sami Özdağ’a ve ekibine başarılar diledi.

Ziyarette ayrıca üniversitedeki bilimsel potansiyelin sanayi sektörüne aktarılarak ekonomik değere dönüşmesi adına Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ile Saray Holding’in ortaklaşa gerçekleştirebileceği projeler ele alındı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.