KMÜ'DE 2017 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) personele yönelik yıl boyunca düzenlenen hizmetiçi eğitimler tamamlandı.

Hizmetiçi eğitim programı kapsamında üniversitede 2017 yılında toplam 69 saat eğitim düzenlenirken farklı tarih ve konulardaki eğitimlere üniversite idari personelinin tamamı katılım gösterdi.

Üniversitenin hizmetiçi eğitim programı kapsamında en son Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından bilişim kaynaklarının kullanımı, web yönetimi, uygulamalı office eğitimi, Elektronik Belge Yönetim Sistemi konularında; Personel Daire Başkanlığı tarafından ise Mal Bildirimi ve İzin konuları ile Karaman Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü işbirliğiyle Kesenek Bilgi Sistemi Uygulamaları (KBS), e-bildirgeler, İdari Para Cezası İşlemleri hakkında sunumlar yapıldı.

KMÜ Personel Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde üniversite çalışanlarının talep ve ihtiyaçları doğrultusunda her yıl düzenlenen eğitimler, çalışanların kendilerini farklı konularda geliştirmelerine ve diğer çalışanlarla istişare kültürlerini artırmalarına olanak sağlıyor.