PTT BAŞMÜDÜRÜNDEN REKTÖR AKGÜL'E ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Karaman PTT Başmüdürü Faik Göksüçukur ve İşletme Müdürü Anıl Yıldırım'ı makamında kabul etti.

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Karaman Başmüdürlüğünün hizmetleri hakkında Rektör Akgül'e bilgi veren Göksüçukur, PTT olarak başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere pekçok kişi ve firmaya hizmet verdiklerini dile getirerek üniversite çalışanları ve öğrencilerine yönelik projelerinden söz etti. Ziyarette ayrıca üniversite yerleşkesi içerisinde PTT şubesi açılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Akgül ise Göksüçukur ve çalışma arkadaşlarına başarılar diledi. Hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.