KMÜ'YE 2 DOKTORA, 2 YÜKSEK LİSANS PROGRAMI DAHA

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde yeni lisansüstü programlar açıldı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 07 Şubat 2018 tarihli toplantısında alınan karar gereği Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde 2 doktora ve 2 tezli yüksek lisans programının açılması onaylandı.

Buna göre üniversite bünyesinde Fizik Doktora Programı ve Matematik Doktora Programı ile Makine Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı açılarak Fen Bilimleri Enstitüsündeki doktora programı sayısı 5, yüksek lisans programı sayısı da 10'a yükselmiş oldu.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül, KMÜ'nün akademik olarak gelişiminin devam edeceğini ifade ederek yeni açılmış olan lisansüstü programların hayırlı olmasını diledi.