KMÜ’NÜN ENSTİTÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) bünyesinde Sağlık Bilimleri Enstitüsü açıldı. 16 Şubat 2018 tarihli ve 30334 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanan kararla kurulan Sağlık Bilimleri Enstitüsü ile birlikte KMÜ’nün enstitü sayısı 3’e çıktı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi olarak enstitüler bünyesinde bulunan 31 farklı programla lisansüstü eğitim verdiklerini belirten Rektör Akgül, tüm dünyada lisansüstü eğitimlerin giderek önem kazanmakta olduğunu belirterek şunları ifade etti: “Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi olarak artık sağlık alanında da lisansüstü eğitim verebileceğiz. Bilimsel ve akademik anlamda önemli kazanımlar sağlayacağımıza inandığımız yeni enstitümüzün şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."