ANA KUCAĞINDAN MUTFAK OCAĞINA

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Gastronomi ve Aşçılık Öğrenci Topluluğu minik aşçıları ağırladı.

Karaman Osman Avcıoğlu Gündüz Bakımevi ‘Heyecanlı Sınıfı’ öğrencilerinden oluşan sekiz kişilik grup, KMÜ Uygulama Mutfağında kek yaptı. KMÜ’lü şeflerle birlikte minikler limonlu, üzümlü, cevizli olmak üzere üç çeşit kek yaparken çilekli ve kakaolu iki çeşit de puding hazırladı.

Minik öğrencilerin aşçılık mesleğini tanımaları ve eğlenceli vakit geçirmeleri için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Grup Öğretmeni Feyza Keleş ve Değerler Eğitimi Öğretmeni Rüveyda Ersoy, “Öğrencilerimiz bu sayede kaynaşmayı, paylaşmayı, birlikte iş üretmeyi ve etkin davranış kazanmayı öğreniyorken kendilerinin de bir şeyleri yapabileceklerini görüyorlar. Onlar için de bizim için de çok keyifli bir gün oldu. Herkese teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.