KMÜ 2011 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YAYINLANDI

5018 sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanunu'nun 30'uncu maddesine istinaden hazırlanan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin 2011 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu üniversitenin internet sayfasında yayınlandı.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 2011 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu; Ocak-Haziran 2011 dönemi bütçe uygulama sonuçları, Ocak-Haziran 2011 döneminde yürütülen faaliyetler, Temmuz-Aralık 2011 dönemine ilişkin beklentiler ve hedefler, Temmuz-Aralık 2011 döneminde yürütülecek faaliyetler olmak üzere toplam dört bölümden oluşuyor.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin, 2011 yılı ilk altı aylık döneme ilişkin uygulama sonuçları ile ikinci altı aylık döneme ilişkin beklenti ve hedefleri tüm yönleriyle açıklayan Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu mali saydamlık ve hesap verme sorumluluğunu sağlamak amacıyla doğru, güvenilir, önyargısız ve tarafsız bilgiler kullanılarak, ilgili tarafların ve kamuoyunun bilgi sahibi olmasını sağlamak üzere açık, anlaşılır sade bir dil kullanılarak hazırlandı.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 2011 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporuna
www.kmu.edu.tr  adresinden ulaşılabilir.