‘KMÜ BİZBİZE TÜRKÇE’ OKUYUCUYLA BULUŞTU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörlüğü bünyesinde yayın hayatına başlayan ‘KMÜ Bizbize Türkçe’ dergisi, ilk sayısıyla okurlara merhaba dedi.

Üniversitede yaşanan değişim ve gelişimin görsel içerikleriyle birlikte yayımlandığı dergide rektörlük devir tesliminden bilimsel başarılara, akademik toplantılardan sportif ve kültürel faaliyetlere kadar pek çok haber yer aldı. Şiir ve makalelerin de bulunduğu dergide Rektör Akgül ile kitaplar üzerine yapılan özel bir söyleşiye de yer verildi.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül’ün üniversite adına sahipliğini üstlendiği derginin Yayın Kurulu, Sorumlu Yazı İşleri, Editörlük, Yayın Ekibi ve Grafik Tasarımı görevlerinde de yine üniversite personelinin imzası yer alıyor.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, ‘KMÜ Bizbize Türkçe’ dergisinin hayırlı olmasını temenni ederek, “KMÜ ailesi olarak birçok yenilik ve gelişmeye, önemli bilimsel ve kültürel faaliyetlere tanık olduğumuz bir süreç yaşıyoruz. Tüm bu yenilik ve gelişmelerin kamuoyuna duyurulması, KMÜ adına bir farkındalık yaratılması adına dergimizin faydalı olacağı kanaatindeyim. Derginin çıkarılmasında emeği geçen üniversitemiz personeline teşekkür ediyorum.” dedi.

Dergiye, http://www.kmu.edu.tr/bizbize sitesinden elektronik olarak da ulaşılabiliyor.