SÜPERLİGE YÜKSELME MAÇLARI BAŞLADI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ev sahipliğinde, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TSÜF) tarafından düzenlenen Süper Lige Yükselme Futbol Müsabakaları başladı.

16-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek müsabakalarda bir üst lige çıkmak için Beykoz Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi ve Samsun 19 Mayıs Üniversitesi olmak üzere altı takım mücadele edecek.

İlk dört sırada yer alan takımların süper lige çıkacağı turnuvanın açılış maçı Kemal Kaynaş Stadyumunda İstanbul Aydın Üniversitesi ile Ege Üniversitesi futbol takımları arasında oynandı.  Maçın galibi 1-0'lık skorla İstanbul Aydın Üniversitesi oldu.

Müsabakalar, 20 Nisan Cuma günü oynanacak final maçlarının ardından ödül töreniyle sona erecek.