Üniversitelerarası Bowling Turnuvasında KMÜ Dört Ödül Aldı

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 22            11.04.2009

Üniversitelerarası Bowling Turnuvası, Makro Market Vision Bowling salonunda 9-10 Nisan tarihleri arasında eğlenceli ve coşkulu bir ortamda sürdü; ikinci günün sonunda madalya ve kupa sevincini bütün katılımcılar hep birlikte yaşadı. Müsabakalar sırasında sporcu gençler ile sürekli birebir ilgilenen KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karataş, Genel Sekreter Ahmet Tüfekçi ve Daire Müdürleri, ödül töreninde de kupa ve madalya alan gençlerin sevinçlerini paylaştılar.

Turnuvada sporcu gençler hem eğlendiler; hem bowling sporunda üniversitelerini temsil ettiler, hem de birbirlerini tanıyıp sıcak diyalog oluşturdular. Sekiz ayrı üniversiteyi temsil eden toplam 90 bowling sporu gönüllüsü genç, coşku ile madalyalarına ve kupalarına kavuştuktan sonra, Karaman’dan memnun şekilde ve güzel anılarla ayrıldılar.
2009 Üniversitelerarası Bowling Turnuvasında madalya ve kupa kazanan sporcuların listesi:
Bayanlar Takım Birincisi: Atatürk Üniversitesi
Bayanlar Takım İkincisi: Marmara Üniversitesi
Bayanlar Takım Üçüncüsü: Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi

Erkekler Takım Birincisi: Yıldız Teknik Üniversitesi
Erkekler Takım İkincisi: Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi
Erkekler Takım Üçüncüsü: İstanbul Teknik Üniversitesi

Ferdi Bayanlar Birincisi: İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Ayten Özkök
Ferdi Bayanlar İkincisi: Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nden Sakine Küçükakyüz
Ferdi Bayanlar Üçüncüsü: Marmara Üniversitesi'nden Duygu Cengiz

Ferdi Erkekler Birincisi: Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nden Kadir Gezer
Ferdi Erkekler İkincisi: Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Emre Kumru

Ferdi Erkekler Üçüncüsü: Marmara Üniversitesi'nden Barlas Kontaş

Tüm resimleri görmek için tıklayınız.