MUT ÖZDEMİRLER ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİNDEN KMÜ’YE ZİYARET

Mersin Mut Özdemirler Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini (KMÜ) ziyaret etti.

Lisenin 11. sınıf Hasta ve Yaşlı Hizmetleri bölümünde okuyan 15 öğrenci, Müdür Yardımcısı Rümeysa Ağırdaş ve Alan Şefi Meltem Duran eşliğinde KMÜ'yü gezdiler.

İlk olarak KMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden öğrencilere burada Öğretim Görevlileri Esma Özmaya, Fatma Gök, Halil Mert ve Safa Ataman tarafından bilgilendirme yapıldı ve mesleğe ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Öğrenciler, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaretlerinin ardından üniversite yerleşkesini gezerek Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini yakından tanıma fırsatı elde ettiler.

Müdür Yardımcısı Rümeysa Ağırdaş, öğrencilerinin KMÜ’yü yakından görmeleri ve tanımaları için bu ziyarete önem verdiklerini belirterek, “Öğrencilerimizin eğitim gördükleri alanda motivasyonlarını arttırmak amacıyla bu geziyi düzenledik. Bize çok yakın bir mesafede bulunan KMÜ’yü birebir ziyaret etmenin öğrencilerimizin sınava ve geleceğe dönük fikirlerini şekillendireceğini düşünüyorum. Misafirperverlikleri için KMÜ personeline teşekkür ediyorum.” dedi.