TOKİ'DEN KMÜ PERSONELİNE TOPLU KONUT PROJESİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) yerleşkesinde toplu konut projesi hayat geçirilecek.

Konut projesine üniversitede görevli 2547 sayılı kanuna tabi öğretim elemanları ile 657 sayılı kanunun 4/a maddesi kapsamında çalışan personel başvuru yapabilecek.

5'er katlı 16 bloktan oluşacak proje kapsamında 200 konut 3+1 ve 122 metrekareden oluşurken 115 konut da 2+1 ve 75 metrekare olacak. Toplam 315 konutun yer alacağı projeye başvurular, 02-31 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacak.

'Başvuru ve Satın Alma Taahhütnamesi'ni imzalayıp Ziraat Bankası Karaman Merkez Şubesine başvuru bedelini ödeyen üniversite personeli, Genel Sekreterlik birimine evraklarını teslim edecek.

Karaman Valiliği ve Karaman Belediyesinin desteğiyle üniversite yerleşkesinde iki yıl içinde tamamlanması öngörülen toplu konut projesi ile ilgili açıklama yapan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, "Göreve geldiğimiz gün taahhüt ettiğimiz ve bir süredir üzerinde çalıştığımız konut projesinin öncelikle personelimiz için hayırlı olmasını diliyor; Valilik, Belediye ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz projemize destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. Personelimizin ihtiyaç ve talepleri, bundan sonra da hassasiyetlerimiz arasında yer almaya devam edecek." dedi.