KİTAP FUARI’NIN DESTEKÇİLERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından iftar yemeği düzenlendi.

Karaman Valiliği, Karaman Belediyesi ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) işbirliğiyle 02-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında "741. Karaman Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma Etkinlikleri" çerçevesinde düzenlenen 2. Kitap Fuarı’na destek veren kişi, kurum ve kuruluş temsilcilerine iftar yemeği verildi.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, 741. Karaman Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi Anma Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 2. Kitap Fuarı’na gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Bu büyük organizasyon gerek üniversitemiz gerekse Karaman’ın tanıtımı açısından faydalı bir etkinlik oldu. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Rektör Akgül’ün teşekkür konuşmasının ardından Yunus Emre Kültür Sanat Evi Türk Müziği Topluluğu, Bir Türkü Bir Hikâye, Mesnevi Okumaları, Halk Oyunları, Ritim Atölyesi ve sponsorluk yoluyla etkinliğe destek veren kişi, kurum ve kuruluşlara KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül tarafından plaket verildi.

İftar programı plaket töreninin ardından sonra erdi.