KMÜ PERSONELİ YANGIN TATBİKATINA KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı (İMİD) tarafından yangın tatbikatı düzenlendi. 2018 Yılı Sivil Savunma Planı çerçevesinde yürütülen tatbikata çok sayıda üniversite personeli katıldı.

Üniversite yerleşkesinde yapılan tatbikatta, KMÜ Sivil Savunma Amiri Tahsin Çelebi öncelikle yangın söndürme cihazlarını tanıtarak yangına ilk müdahalenin önemine değindi; ardından tatbikata geçildi.

Tatbikat kapsamında KMÜ Sivil Savunma Planı'nda İtfaiye servisinde görevli üniversite personeli, yangın söndürme cihazlarıyla yangına anında müdahale etti.

İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Vedat Erdoğan'ın tatbikata katılan tüm personele teşekkür etmesiyle yangın tatbikatı sona erdi.