KMÜ’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı fuaye alanında düzenlenen törene Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ile üniversitenin akademik ve idari personeli katıldı.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, üniversite personeli ile tek tek tokalaşıp bayram tebriklerini iletmesinin ardından “Ağustos ayı içerisinde Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı olmak üzere iki farklı sevinci bir arada yaşıyoruz. İnşallah sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlara hep birlikte ulaşırız. Şimdiden 30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı da tebrik ediyorum.” dedi.

Tören, tüm personelin bayramlaşması ve iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.