REKTÖR AKGÜL, MİNİK ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Vali Ali Akan İlkokulu öğrencilerini makamında ağırladı.

2018-2019 eğitim öğretim dönemi kapsamında gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere Okul Müdürü Özcan Üstün, Müdür Yardımcısı Nurhan Çatı ve Sınıf Öğretmeni Özlem Bilir eşlik etti.

Minik öğrenciler makamında ziyaret ettikleri Rektör Akgül’e çiçek takdim ederken, Rektör Akgül de tek tek tanışarak sohbet ettiği öğrencilere hediyelerini verdi.

Öğrencileri üniversitede ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Rektör Akgül, “Yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlı olmasını diliyor, başarı dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.