KMÜ'DE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİNİN “TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ” DERSLERİ 24 EKİM 2011’DE BAŞLIYOR

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 153                   11.10.2011

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde 2011-2012 öğretim yılı Açıköğretim Fakültesi “Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü” dersleri, 24 Ekim 2011 Pazartesi günü başlayacak.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Karaman İl Koordinatörü Prof. Dr. Kemal Esengün, Açıköğretim Fakültesi “Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü” öğrencilerine yönelik olarak Akademik Danışmanlık Dersleri” nin 24 Ekim 2011 Pazartesi günü Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Edebiyat Fakültesindeki dersliklerde başlayacağını; ders programının belirlendiğini ve öğrencilerin 24 Ekim 2011 Pazartesi gününe kadar kayıt yaptırmaları gerektiğini bildirdi.

AÖF “Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü” derslerine katılmak isteyen öğrenciler, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sekreterliğinden alacakları Katılım Formunu doldurup kayıt için ön başvuru yapabilecekler.

Karaman İl Koordinatörlüğü gözetim ve denetiminde verilecek olan derslerin gün ve saatleri ile dersi verecek öğretim üyelerinin isimleri aşağıdaki programda sunulmuştur:

AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ

2011 – 2012 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM (GÜZ DÖNEMİ) HAFTALIK DERS PROGRAMI