KMÜ ÖĞRENCİLERİ OMBUDSMANLIK TOPLULUKLARI ÇALIŞTAYINA KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kamu Denetçiliği Öğrenci Topluluğu üyeleri “1. Ombudsmanlık Toplulukları Çalıştayına” katıldı.

Kamu Denetçiliği Kurumunun 25’ten fazla üniversitede oluşturulan ombudsmanlık kulüplerinin akademik danışmanları ve öğrencilerinden oluşan 100’den fazla konuğunu ağırladığı etkinliğe KMÜ'yü temsilen topluluk Akademik Danışmanı Arş. Gör. Erdal Bilgiç, Topluluk Başkanı Mualla Nur Küçükler ve Topluluk Başkan Yardımcısı Yusuf Tekin katıldı.

İki gün süren çalıştay kapsamında ilk gün Hacı Bayram Veli Camii, I. ve II. Meclis, Anıtkabir, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Ulucanlar Cezaevi Müzesi, Etnografya Müzesi ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ziyaret edilirken, ikinci gün TBMM Başkanvekili  Mustafa Şentop, Kamu Başdenetçisi Av. Şeref Malkoç ve YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Metin Topçuoğlu ile görüşmeler yapıldı.

Çalıştay, düzenlenen istişare toplantısının ardından sona erdi.