KMÜ ÖĞRENCİLERİ KARADENİZ TÜRKÜLERİ İLE EĞLENDİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 154                 13.10.2011

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğunun tanışma ve kaynaşma gecesine Karadeniz türkülerinin usta yorumcusu Ali Baran konuk oldu. Karadeniz yöresinin türkülerini tüm katılımcılarla birlikte söyleyen Ali Baran, verdiği konserde üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrencileri coşturdu.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yunus Emre Salonunda 12 Ekim 2011 Çarşamba tarihinde saat 18.30’da gerçekleşen müzik şöleninde gönüllerince eğlenen öğrenciler, sevilen şarkıları seslendiren Ali Baran’a alkışlarla eşlik ettiler.

Üniversiteli öğrencilerin bir araya gelip kaynaşması ve türkülerle eğlenmesi hedefiyle sahne alan Ali Baran, üniversiteli olma bilincinin oluşması amacıyla etkinliği düzenleyen duyarlı öğrencileri ve onlara destek veren üniversite yönetimini kutladı.

Ali Baran’ın seslendirdiği şarkılarla coşan öğrenciler, sanatçıya büyük sevgi gösterisinde bulundu. Konser sonrası Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Tüfekçi, keyifli konserden sonra sanatçıya plaket takdim etti. Üniversitenin sosyal etkinliklerine renk katan eğlenceli konser için sanatçıya teşekkür eden Tüfekçi “Yurdun her yöresinin türküleri ve şarkıları birbirimizi bir araya getiriyor ve bu tür sosyal etkinlikler öğrencilerimizi motive ediyor. Öğrencilerimizin bilimsel eğitimin yanında sosyal ve kültürel anlamda da kazanımlarının olması üniversitemiz için çok önemli. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi olarak öğrencilerimizin her alanda gelişimini tam anlamıyla destekliyoruz ve onların yanında olmaya çalışıyoruz” diyerek öğrenci topluluğuna ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı başta olmak üzere destek veren tüm personele teşekkür etti.