ECE MUMAY VE MEHMET ALİ DALKIRAN’DAN KEYİFLİ PERFORMANS

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ)  Atatürkçü Düşünce Öğrenci Topluluğu tarafından söyleşi programı düzenlendi. Sanatçı Ece Mumay’ın konuk olarak yer aldığı söyleşiye davetliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Atatürkçü Düşünce Öğrenci Topluluğu Başkanı Rabia Aygün’ün açılış konuşması ile devam etti.

Açılış konuşmasının ardından ilk olarak Karamanlı Sanatçı Mehmet Ali Dalkıran sahne aldı. Kendi besteleri ile seyirciye keyifli anlar yaşatan sanatçı Dalkıran daha sonra sahneyi Ece Mumay’a bıraktı.

Ece Mumay ise ilk olarak etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek Karaman’da olmaktan mutluluk duyduğunu ve programın kendisine farklı bir tecrübe kazandırdığını belirtti. Mumay daha sonra seyircilerin kendisine yönelttiği sorulara samimiyetle cevap vererek programı mini konseri ile tamamladı.

Program, plaket ve hediye takdimi ile sona erdi.