‘SOSYETE SEVGİLİM’ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Sosyete Sevgilim’ konulu oyun sahnelendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu Başkanı Safiye Demir’in açılış konuşması ile başladı.

Çok sayıda öğrencinin katıldığı ve yönetmenliğini Topluluk Başkanı Safiye Demir’in yaptığı oyunda bir aile komedisi ele alındı. Anadolu kökenli bir aile erkeği ile Avrupaî modern bir kadının aynı ev içerisindeki yaşamış oldukları kültür çatışmasının işlendiği oyunda insanlar arasında dil, din, ırk ayrımı yapılmadan herkesin benzer olduğu ve tek bayrak altında bir bütün teşkil ettiği mesajı seyircilerle paylaşıldı.

'Sosyete Sevgilim' tiyatro gösterisi Türk bayrağının açılması ve plaket takdimi ile sona erdi.