KMÜ AİLESİ DEPREMZEDELERE YARDIM ELİNİ UZATTI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No:172           02.11.2011

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Van depreminde zarar görenler için yardım malzemesi gönderdi.

Battaniye, kalın giyecekler, ayakkabılar ve bölgede en fazla ihtiyaç duyulan onlarca koli yardım malzemesini depremzedelere gönderen Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi personeli ve öğrencileri, depremzedelerin ihtiyaçlarına az da olsa katkı sağlamak için seferber oldu.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğü ve Öğrenci Konsey Başkanlığı tarafından geçen hafta başlatılan aynî yardım kampanyası çerçevesinde, Kamil Özdağ Fen Fakültesi ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nda biriken yardım malzemeleri, kamyonlara yüklenerek deprem bölgesine gönderildi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Van’da yaşanan depremden büyük üzüntü duyduklarını, depremde zarar görenlerin ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara destek olmak konusunda duyarlı bir davranış sergileyen üniversite personeli ve öğrencilerine teşekkür etti.