KMÜ’DE ÖĞRENCİ KONSEYİ SEÇİMİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No:172      02.11.2011

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde Öğrenci Konseyi’nde geçen yıl aktif görev alıp mezun olanlar nedeniyle boş kalan üyelikler için seçim yapıldı. Seçim toplantısı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Tüfekçi ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Avcı’nın yönetiminde gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşması yapan Genel Sekreter Ahmet Tüfekçi “Öğrencilerimizi çok önemsiyoruz. Altyapı çalışmalarımızı yavaş yavaş tamamlarken Öğrenci Konseyi ve öğrenci toplulukları aracılığıyla tüm öğrencilerimizin temsil edildiği bu süreçte öğrencilerimizin de fikirlerini almayı hedefliyoruz” diye konuştu. Yıl boyunca yapılan etkinliklerde aktif rol oynayan Öğrenci Konseyi Başkanlığına teşekkür eden Genel Sekter Ahmet Tüfekçi, bu çalışmaların artarak devam etmesini istedi.

Açılış konuşmasının ardından söz alan Öğrenci Konseyi Başkanı Emre Ökkeş Soydemir, yıl boyu sürdürdükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Her ay yapılan etkinlikleri dile getiren Soydemir, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’ni en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını, bundan sonra da aynı kararlılıkla yapacakları çalışmalara katılımın yüksek olmasını temenni ettiğini belirtti.

Konuşmaların tamamlanması ile üye seçimlerine geçildi. 2010 yılından boşalan sayman kadrosuna 10 oy ile Sosyal Bilimler Enstitüsü öğrencisi Murat Deniz seçildi. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı sorumlusu olarak iki adayın yarıştığı turda en çok oyu alan Meslek Yüksekokulu öğrencisi Serkan Demir seçilirken, Denetleme Kurulu üyeliğinde boş olan kadroya 10 oy ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Mehmet Şaker seçildi.