KMÜ, '10. ŞANLIURFA KARİYER GÜNLERİ'NE KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen  ‘10. Şanlıurfa Kariyer Günleri’ne katıldı.

Açılışını Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Bahadır Güneş, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ve il protokolünün yaptığı Kariyer Günlerini çok sayıda öğrenci ziyaret etti.

Açılış töreninin ardından üniversitelerin stantlarını ziyaret eden il protokolü, üniversite temsilcileri ile bir süre sohbet etti.

İki gün süren ve 40 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen Kariyer Günlerinde 3 bini aşkın öğrenci, üniversite temsilcileri ile birebir görüşme fırsatı bularak üniversitelerin akademik ve fiziki olanakları hakkında bilgi edindiler.

Fuarda Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personelleri Mahmut Tanrıverdi ve Murat Beyaz temsil ederek katılımcılara üniversite hakkında bilgi verdiler.