TALADRO KONSERİNE ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK İLGİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sosyal Demokrat Gençlik Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Taladro’ konseri büyük ilgi gördü.

KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe programın sponsorluğunu üstlenen firma temsilcilerinin yanı sıra üniversite personeli, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Organizatör Furkan Erdemsoy’un açılış konuşmasıyla devam etti.

Açılışın ardından sahneye gelen ‘Taladro’ adıyla bilinen Sanatçı Abdullah Evgi, rap bestelerinden oluşan birçok parçayı sevenleriyle buluşturdu. Coşku ve heyecanın eksik olmadığı konser, hep bir ağızdan söylenen İzmir Marşı'nın ardından sanatçıya plaket takdim edilmesiyle sona erdi.