VALİ MERAL VE REKTÖR AKGÜL’DEN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Karaman Valisi Fahri Meral ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurtlarını ziyaret ettiler.

İlk olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu Merkez Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret eden Karaman Valisi Fahri Meral, Eşi Zehra Meral, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek yurtta düzenlenen ‘İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’na katıldılar. Yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere Karaman Valisi Fahri Meral, Rektör Akgül ve beraberindekiler tarafından hediyeleri verildi.

KYK Müdürlerinin de eşlik ettiği ziyaret Nefise Sultan Kız Öğrenci Yurdunun gezilmesiyle devam etti. Karaman Valisi Fahri Meral, Rektör Akgül ve beraberindekiler burada da öğrencilerle üniversite yaşamı, geleceğe dair planları üzerine bir süre sohbet ederek değerlendirmelerde bulundular.