KMÜ, KAPILARINI KARAMAN’DAKİ LİSELERE AÇACAK

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörlüğü tarafından düzenlenen ‘6. Tanıtım Günleri’ne sayılı günler kaldı.

Üniversitenin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Tanıtım Günleri yine renkli görüntülere sahne olacak. Üniversitenin fiziki ve akademik olanaklarının anlatılacağı slayt gösterimi ile öğrencilerin bilgilendirileceği Tanıtım Günleri, Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül'ün açılış konuşmasının ardından Eğitimci Yazar Rahim Türk’ün ‘Geleceğini Belirlemeye Hazır mısın?’ konulu semineri ile devam edecek. Tanıtım Günleri, üniversitenin akademik birimleri tarafından hazırlanan stantların ziyaret edilmesiyle sona erecek.

Karaman’da eğitim faaliyetlerini sürdüren liselerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Tanıtım Günlerinde okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler üniversitenin fiziki imkânlarını yerinde görme imkânı bulacaklar. Öğrenciler aynı zamanda geleceklerini inşa edecekleri sınav öncesinde üniversite ortamında bulunarak diledikleri bölümle ilgili akademisyenlerden bilgi alma şansına sahip olacaklar.

KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan 6. Tanıtım Günleri, 25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 10’da başlayacak.