KMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ‘GELECEĞE BİR ADIM’

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Geleceğe Bir Adım’ temalı etkinlik düzenlendi.

Ankara’da Anıtkabir ziyareti ile başlayan etkinlik, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Metin Ayvazoğlu ile Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser’i ziyaretin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) gezilmesiyle tamamlandı.

Doç. Dr. Murat Tekin, etkinlikle öğrencilerin vizyonlarını geliştirmeyi amaçladıkları söyleyerek, “Gençlerimizin, Gençlik ve Spor Bakanlığının politikalarını ve projelerini daha iyi şekilde incelemeleri ve gelecek için sağlam adımlar atmaları bizim için önemli. Bu etkinliğin düzenlenmesinde desteğinizi bizden esirgemeyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.