BESYO ÖĞRENCİLERİNDEN SARIVELİLERDE ÇOCUK ŞENLİĞİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Öğrenci Topluluğu tarafından Sarıveliler’de Çocuk Şenliği düzenlendi.

Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin gerçekleştirildiği şenlikte çocukların hayal dünyasına inilerek çocuk oyunları, Karagöz ve Hacivat, kukla gösterileri ve geleneksel oyunlar oynandı. Oyunların ardından miniklerin milli sporcularla buluştuğu söyleşi düzenlendi. Söyleşide milli sporcular öğrencilerle tecrübelerini paylaşarak onların geleceğe daha özgüvenle bakabilmeleri açısından paylaşımlarda bulundular.

Şenlik, halka açık düzenlenen ‘Onbeşliler’ tiyatrosunun ardından sona erdi.

Şenlikle ilgili düşüncelerini paylaşan Doç. Dr. Murat Tekin, “Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak,  onların bizim hazinelerimiz olduğunu anlatmak ve hayatlarına küçük bir dokunuş yaparak renkli dünyalarında yer bulmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ve öğrencilerimiz olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.