KMÜ’LÜ ÖĞRENCİLER ANKARA’DA BİLİMSEL TOPLANTIYA KATILDI

Avrupa Birliği ve Kamu Denetçiliği Kurumu’nun yönettiği, “İnsan Haklarının Korunması ve Tanıtımında Kamu Denetçiliği Kurumu’nun Rolünün Güçlendirilmesi Projesi”nin istişare toplantısı yapıldı.

Başdenetçi Şeref Malkoç, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, akademisyenler, kamu denetçileri ve gazetecilerin yer aldığı toplantıya Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini (KMÜ) temsilen Kamu Denetçiliği Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Arş. Gör. Erdal Bilgiç, Topluluk Başkanı Mualla Nur Küçükler ve Topluluk Başkan Yardımcısı Yusuf Tekin katıldı.

İnsan haklarının korunmasında Kamu Denetçiliği Kurumu’nun işlevinin tartışıldığı toplantı, katılımcıların Kamu Denetçiliği Kurumu’nun insan haklarını korumak ve geliştirmek açısından rolüne ilişkin değerlendirmeleri ve yapılması gerekenler hakkında öneri ve isteklerini dile getirmelerinin ardından sona erdi.