REKTÖR AKGÜL’DEN ERMENEK BELEDİYE BAŞKANI ZORLU'YA ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğretim görevlisi iken üniversitedeki görevinden ayrılarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkanı adayı olan ve Ermenek Belediye Başkanı seçilen Zorlu'yu makamında ziyaret eden Rektör Akgül, kendisine 'hayırlı olsun' diyerek başarı ve kolaylıklar diledi.

Belediye Başkanı Zorlu ise yakın zamana kadar Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin bir mensubu olarak Rektör Akgül'ün ziyaretinden onur duyduğunu belirtti ve kendisi de Ermenekli olan Rektör Akgül ile şehir ve üniversite işbirliği, toplumsal kalkınmada yerel yönetimler ve üniversitelerin sorumluluğu gibi konularda bir süre sohbet etti.

Ziyaret, Rektör Akgül'ün Başkan Zorlu'yu Ermenek Meslek Yüksekokulunun mezuniyet törenine davet etmesinin ve iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.