KMÜ’DE PSİKOTERAPİ OYUNU SAHNELENDİ

Karamanoğlu  Mehmetbey Üniversitesinde  (KMÜ)  Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Psikoterapi’ isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonunda sergilenen oyuna, KMÜ öğrencileri ve Karaman halkı yoğun ilgi gösterdi.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından KMÜ Sinema ve Tiyatro Topluluğu Başkanı Safiye Demir'in açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra KMÜ öğrencilerinin yazıp yönettiği ve oynadığı tiyatro oyununa geçildi.

Psikoterapi adlı oyunda psikolojik rahatsızlığı olan ve olmayanlar arasındaki geçişkenliğe vurgu yapıldı. Olayları esprili bir dille anlatan oyunda kişilere yönelik önyargılı bakış açısının kişiyi psikolojik olarak etkilediği ve insan psikolojisinde yakın çevre ve toplumun son derece önemli olduğu vurgulandı.

Büyük beğeni toplayan oyun, plaket takdimiyle sona erdi.