ÖĞRENCİLERİYLE BİR BABA ŞEFKATİYLE İLGİLENEN REKTÖR

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 203                     20.12.2011

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’in, öğrencilerini ziyaretlerinin yankıları büyüyor.

Öğrencilerinin eğitim-öğretim saatleri dışındaki zamanlarda kaldıkları yerleri görüp eksiklikleri gözden geçiren, ihtiyacı olan öğrencilerini belirleyip bir baba şefkatinde ilgilenen Rektör Gökmen, öğrencileri ve aileleri tarafından büyük takdir görüyor.

Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan öğrencileriyle iki akşam bir arada olup samimi sohbetler gerçekleştiren Rektör Gökmen, özel yurtlarda kalan öğrencilerini de ziyaret etmeye başladı. 19 Aralık günü Akkülah Kız Öğrenci yurdunu Rektör Yrd. Prof. Dr. Kemal Esengün ile birlikte ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen, üç saat süren ziyareti boyunca tüm öğrencilerle tek tek ilgilenip onların ihtiyaçlarını, problemlerini ve çözüm önerilerini konuştu.

İsteklerini, beğeni ve şikayetlerini direkt üniversite rektörüne aktarmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, böyle bir ziyaretin kendileri için büyük bir onur olduğunu belirttiler.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, öğrencilerini özel yurtlarda ve evlerinde de ziyaret etmeye devam edecek. KMÜ Rektörünün önderliğinde sürdürülen öğrenci ziyaretleri, yerel yöneticiler, öğrenci aileleri, yurt görevlileri ve Karaman halkı tarafından takdir ile karşılanıyor.