KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ’NDEAÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ DERSLERİ 2 OCAK 2012’DE BAŞLIYOR

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No:205                21.12.2011

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde Açıköğretim Fakültesi (AÖF) dersleri, 2 Ocak 2012 Pazartesi günü başlayacak.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Karaman İl Koordinatörü Prof. Dr. Kemal Esengün, Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik olarak “AÖF akademik danışmanlık dersleri”nin 2 Ocak 2012 Pazartesi günü Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ndeki dersliklerde başlayacağını; ders programının belirlendiğini ve öğrencilerin 2 Ocak 2012 Pazartesi gününe kadar kayıt yaptırmaları gerektiğini bildirdi.
AÖF derslerine katılmak isteyen öğrenciler, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreterliği’nden ya da www.kmu.edu.tr  sitesinden alacakları Katılım Formunu doldurup kayıt için önbaşvuru yapabilecekler.
Karaman Açıköğretim Fakültesi İl Koordinatörlüğü gözetim ve denetiminde verilecek olan derslerin tarih ve saatleri ile dersi verecek öğretim üyelerinin isimleri aşağıdaki programda sunulmuştur:

HAFTALIK DERS / ZAMAN / ÖĞRETİM ELEMANI ÇİZELGESİ

İL-İLÇE    : KARAMAN - MERKEZ