KMÜ'DE BANKACILIK VE FİNANS TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI AÇILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi  (KMÜ) bünyesinde yeni bir yüksek lisans programı daha açıldı.

Üniversite Senatosunun teklifi ve Yükseköğretim Kurulunun 22.05.2019 tarihli toplantısında alınan karar gereği Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Bankacılık ve Finans Tezli Yüksek Lisans Programı açılması uygun görüldü.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, yeni açılan yüksek lisans programının hayırlı olmasını dileyerek, “Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde yeni açılan Bankacılık ve Finans Tezli Yüksek Lisans Programıyla birlikte lisansüstü eğitim verilen program sayımız 32'ye yükseldi. KMÜ ailesi olarak akademik gelişimizi her geçen gün sürdürmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Yeni açılan programlarımızın ilimiz, ülkemiz ve insanlık için faydalı çalışmalara kapı aralamasını diliyorum.” dedi.