KMÜ REKTÖRÜ AKGÜL’ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgi, saygı, sabır, kardeşlik, komşuluk gibi kavramların daha anlamlı kılındığı, yardımlaşma ve paylaşma, birlik ve beraberlik duygularının daha samimi olarak yaşandığı bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama ulaşmanın mutluluğunu ve heyecanını hep birlikte yaşamaktayız.

Bir ay boyunca yaşanan bu manevi duyguların tüm yaşantımıza tesir etmesi, bayram sevinci ile birlikte yaşanan mutluluğun yalnızca evlerimizde değil tüm ülkemizde ve özellikle de Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı coğrafyalarda hissedilmesi Ramazan Bayramı için en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta üniversitemiz mensupları olmak üzere Karamanlı hemşerilerimizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, şahsım ve KMÜ ailesi adına Ramazan Bayramı’nın Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”