KMÜ’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı fuaye alanında 10 Haziran Pazartesi günü düzenlenen törene KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercan Oktay ve Prof. Dr. Birol Üner, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, dekan ve müdürler ile akademik ve idari personel katıldı.

Törende üniversite personeli ile tek tek tokalaşıp bayram tebriklerini ileten KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, “KMÜ ailesi olarak bundan sonraki yıllarda da inşallah sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlara hep birlikte ulaşırız. Bayramınızı tebrik ediyorum.” dedi.

Tören, tüm personelin bayramlaşması ve iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.