KMÜ’DE ATATÜRK FOTOĞRAFLARI SERGİSİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Basın Bildirisi No: 211                 26.12.2011

Atatürkçü Düşünce Topluluğunun düzenlediği “Atatürk Fotoğrafları” sergisi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi sergi alanında açıldı.

Serginin açılışını Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Esengün yaptı. Açılışa KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekçi, Atatürkçü Düşünce Derneği Karaman Şubesi Başkanı Şuayip Konukseven, Eğitimciler Derneği Karaman Şubesi Başkanı Süleyman Eryiğit, Atatürkçü Düşünce Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç Dr. Selda Başaran Alagöz ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Kemal Esengün açılışta yaptığı konuşmada “Atatürk üzerinde yaşadığımız bu ülkeyi var eden en önemli değerlerden birisidir. Onun şahsına minnet borçluyuz. Ülkemizin çevresinde yaşananlar devletleşememiş toplulukların başlarına neler geldiğini göstermektedir. İşte onun önemi ve değeri burada açığa çıkıyor.” dedi.

26 Aralık Pazartesi günü açılışı gerçekleştirilen sergi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi sergi alanında 29 Aralık Perşembe gününe kadar ziyaretçilerin beğenisine açık olacak.