KMÜ'DE HİZMETİÇİ EĞİTİM

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ)  Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hizmetiçi eğitim düzenlendi. Eğitime üniversitenin farklı birimlerinde görev yapan çok sayıda personel katıldı.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı personelleri Fatih Taha Özcan, Ahmet Yayla ve Hamit Bahçel tarafından verilen eğitimde Anket Yönetim Sistemi, Web Yönetim Sistemi ve Elektronik Belge Yönetim Sistemine (EBYS) yönelik uygulamalara yer verildi.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Bilgisayar Laboratuarında gerçekleştirilen eğitimde Eğitmenler Özcan, Yayla ve Bahçel, KMÜ Bilgi işlem Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ve üniversitenin paydaşlarına ulaşmasına katkı sağlayan Anket Yönetim Sistemi'nin raporlama yapabilecek şekilde geliştirildiğini belirtti. Eğitmenler ayrıca yine KMÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Web Yönetim Sistemi hakkında bilgi vererek "Web Yönetim Sistemi sayesinde üniversitemizin her biriminin kullanıcısı tarafından menü yönetimi sağlanarak birim hakkında detaylı bilgi, resim, duyuru, ilan, haber, iletişim vb. bilgiler paylaşılabilmekte ve birim internet sayfasına özgü tüm işlemler yapılabilmektedir." dedi.

Eğitimde son olarak Eğitmenler, üniversite personeli tarafından kullanılan Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS-KEP) ile ilgili destek hizmetleri ve bununla ilgili karşılaşılan sorunlar hakkında bilgi verdiler.

Eğitim, örnek uygulamaların ardından sonra erdi.