YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER GENÇLİK KAMPINDA

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde eğitim gören yabancı uyruklu öğrenciler gençlik kampına katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği organizasyon kapsamında Konya'nın Taşkent ilçesinde uluslararası öğrenciler için düzenlenen kampa katılan öğrenciler burada pek çok etkinliğe katıldılar.

Birçok ülkeden farklı uyruklara sahip öğrenciyi bir araya getiren etkinlikte öğrenciler birbirlerini yakından tanıma imkânı bulurken kendileri için düzenlenen sportif faaliyetler ile kısa sürede kaynaşma fırsatı yakaladılar.

Öğrenciler daha sonra kendileri için düzenlenen parkurlarda doğa yürüyüşüne katılarak ilçenin doğal güzelliklerin bulunduğu alanları gezdiler. Gençlik kampı, öğrencilerin sahne aldığı oyun ve yarışmalarla sona erdi.