REKTÖR AKGÜL’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kafalı için başsağlığı mesajı yayımladı. Rektör Akgül mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz ay tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettiğimiz hem de üniversitemize yapmış olduğu kitap ve dergi bağışı için teşekkürlerimizi sunduğumuz hemşehrimiz, büyüğümüz, Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kafalı Hocamızın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisi Türk tarihi alanındaki çalışmaları ile gerek Karaman için gerekse ülkemiz için çok değerli bir bilim insanıydı. Hocamızı, Türk tarihine ışık tutan çalışmaları ile hatırlamaya ve üniversitemiz kütüphanesindeki ‘Prof. Dr. Mustafa Kafalı’ kitaplığı ile de ismini yaşatmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle hocamıza Allah’tan rahmet, sevenleri ve yakınlarına da başsağlığı ve sabır diliyorum.”