KMÜ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞINDAN PERSONELE HİZMETİÇİ EĞİTİM

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hizmetiçi eğitim düzenlendi.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı konferans salonunda, üniversitenin farklı birimlerinden personelin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimin açılış konuşmasını Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Mahmut Özcan yaptı.

Açılış konuşmasının ardından ise Mühendis Hamit Bahçel tarafından ‘Mail Yönetim Sistemi, Anket Yönetim Sistemi, Mobil Yönetim Sistemi’ uygulamalarına yönelik eğitime geçildi.

Eğitimde KMÜ Bilgi işlem Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanarak üniversite öğrencileri ve personelinin kullanımına sunulan Mobil Uygulama sayesinde kurum içi haberleşme, otomasyon sistemlerini kullanma gibi hizmetlerde hızlı erişim imkânı sağlandığı belirtildi. Ayrıca Anket Sistemi ile paydaşlarla yapılan anketlerin yönetilebildiği ifade edilirken Mail Yönetim Sistemi ile kolay erişimli ve programlı e-posta gönderiminin mümkün olduğu dile getirildi.

Eğitim, merak edilen soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.