İL PROTOKOLÜ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ İÇİN TOPLANDI

Karaman il protokolü 2019-2020 eğitim-öğretim yılı güz dönemi ‘Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı’ için bir araya geldi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ev sahipliğinde düzenlenen ve Karaman Valisi Fahri Meral ile KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Aslan, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Jd. Alb. İsmail Şahin, KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Oktay ve Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Dedebay ve Emniyet Şube Müdürleri katıldı.

KMÜ Senato Odasında düzenlenen toplantıda, öncelikli olarak yeni eğitim-öğretim döneminde üniversitede öğrenim görecek öğrencilerin güvenli bir dönem geçirmeleri için belirlenen başlıklar ele alındı, kurum ve kuruluşlar arasında işbirliği hakkında istişarede bulunuldu.

Toplantı, huzurlu bir eğitim-öğretim dönemi geçirilmesi temennisiyle sona erdi.