REKTÖR AKGÜL’DEN TAZİYE MESAJI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, geçtiğimiz cuma günü kullandığı araçta kalp krizi geçirerek trafik kazası yapan ve tedavi gördüğü Konya Numune Hastanesinde bugün hayatını kaybeden Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Güllü (44) için bir taziye mesajı yayımladı. Rektör Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Güllü'nün vefatı, tüm KMÜ ailesini hüzne boğmuş; ülkemiz, mesleğinin en verimli çağında bir bilim insanını kaybetmiştir. Meslektaşımıza şahsım ve üniversitem adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Tüm yükseköğretim camiasının ve KMÜ ailesinin başı sağolsun."