KARAMAN GÖNÜLLÜLERİ ÇALIŞMA TOPLULUĞU’NDAN REKTÖR AKGÜL’E ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Karaman Gönüllüleri Çalışma Topluluğu’nu makamında kabul etti.

Topluluk Başkanı Şahin Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde Rektör Akgül’e topluluğun kuruluş amaçları ve faaliyetleri hakkında bilgi verilerek sivil toplum kuruluşlarının üniversite ile işbirliğinin Karaman’a sağlayacağı fayda üzerine fikir alış verişinde bulunuldu.

Yakın zamanda kurulan Karaman Gönüllüleri Çalışma Topluluğuna başarılar dileyen Rektör Akgül, “Karaman’ın sosyal ve kültürel gelişimi amacıyla çalışmalarda bulunacak olan Çalışma Topluluğuna ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Üniversite olarak Karaman’ın faydasına olacak projelerde sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğine her zaman açığız.” dedi.

Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.