SES YARIŞMASI FİNALİSTLERİ ÖDÜLLERİNİ REKTÖR AKGÜL’DEN ALDILAR

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Akçaşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 2. Türk Halk Müziği Ses Yarışmasında dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti.

Yarışmanın birincisi KMÜ Eğitim Fakültesinden Safiye Erbay, ikinci olan KMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesinden Pelinsu Turhan, üçüncü olan KMÜ Edebiyat Fakültesinden Sümeyye Akyüz ile yarışmada teşvik ödülüne layık görülen Güzel Sanatlar Lisesinden Ahmet Onur Aktaş ödüllerini Rektör Akgül’ün elinden aldılar.

Dereceye giren öğrencileri tebrik eden Rektör Akgül, göstermiş oldukları başarının önemli bir başarı olduğunu hatırlatarak, “Gençlerimizin kalabalık önünde yeteneklerini sergilemeleri ve böylesine bir başarı elde etmiş olmaları çok önemli. Onların akademik başarılarının yanı sıra kültürel faaliyetlerde de yer alarak kendilerini her anlamda geliştirme çabaları, gelecekleri açısından da dikkate değer bir durum. Dereceye giren arkadaşlarımıza başarılarının devamını diliyor, bu yarışmaya büyük katkı sağlayan Akçaşehir Belediye Başkanımız Hikmet Yirşen Bey’e ve yarışmanın organize edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.