KMÜ İLE TEKİN KOLEJİNDEN KISA FİLM KONUSUNDA İŞBİRLİĞİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ile Tekin Koleji işbirliğinde Kazım Karabekir Paşa’yı anmak amacıyla 2. Ulusal Kısa Film Yarışması düzenlenecek.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ile Tekin Koleji Kurucusu Fatih Tekin’in imzası ile resmiyet kazanan yarışmada ‘Yetim Olmak’ teması işlenecek. Türkiye’deki tüm önlisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin başvuruda bulunabileceği yarışmada birincilik için 5000 TL, ikincilik için 3000 TL, üçüncülük için 2000 TL, tevşik için ise 1000 TL ödül belirlendi.

Rektör Akgül ve Fatih Tekin, başvuruları 03 Şubat 2020’de başlayacak olan yarışmanın hayırlı olmasını temenni ederek Kazım Karabekir Paşa’nın hassasiyet gösterdiği alanların başında gelen ‘yetim olmak’ gibi zor bir konunun işleneceği yarışmada yeteneklerini sergileyecek olan yarışmacılara başarılar dilediler.