ANAMUR ANADOLU İHL'DEN KMÜ'YE ZİYARET

Borsa İstanbul Anamur Anadolu İmam Hatip Lisesi 11 ve 12'nci sınıf öğrencileri, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine (KMÜ) gezi düzenledi.

Okul Müdürü Nadi Öztürk ve Meslek Dersleri Öğretmeni Ümit Akın ile birlikte üniversite yerleşkesini gezen öğrenciler, Basın Yayın ve  Halkla İlişkiler Birimi tarafından bilgilendirildikten sonra İslami İlimler Fakültesine geçti. Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Duran Ali Yıldırım'dan fakülte, derslikler, ders içerikleri, yurtdışı eğitim olanakları gibi konularda bilgi alan öğrenciler, İslami İlimler Fakültesinde bir derse de dahil olarak eğitim-öğretim sürecini yerinde takip ettiler.

Anamur'dan gelerek KMÜ'ye konuk olan 40 öğrenci, yerleşkede bir süre vakit geçirdikten sonra öğretmenleriyle birlikte üniversiteden ayrıldılar.