KMÜ’YÜ BU KEZ ÖĞRETMENLER ZİYARET ETTİ

Karaman Fatih Anadolu Lisesi öğretmenleri, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini (KMÜ) ziyaret ettiler.

Kasım dönemi seminer programının okul dışı etkinlikleri kapsamında Karaman ili ve yakın çevredeki tarihi, coğrafi ve kültürel mekânlara ziyaretlerde bulunan öğretmenler, üniversiteye gelerek üniversitenin akademik ve idari birimlerini tanıma fırsatı buldular.

İlk olarak Mühendislik Fakültesi laboratuvarlarını gezen öğretmenler burada yapılan çalışmalar hakkında akademik ve idari personelden bilgi aldılar. Daha sonra Merkez kütüphanesini ziyaret ederek kütüphanenin imkânları hakkında bilgi edinen öğretmenler son olarak Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna geçerek okulun öğrenci seçmeleri ve ders içerikleri hakkında merak ettikleri sorulara yanıt aradılar. Burada yetkililerden bilgi alan öğretmenler, öğrencilerin çalışma alanları ve spor tesislerini de gezdiler.

Rektörlük binası önünde çekilen toplu fotoğrafın ardından ziyaret sona erdi.